Projecten met een betrokken omgeving. 

Programma NuLelie

Uitvoeren van strategisch omgevingsmanagement in de plan-, aanbestedings-, ontwerp- en realisatiefase in het Programma NuLelie.

150 kV Haps – Boxmeer – Venray

Uitvoering omgevingsmanagement in de ontwerp – en realisatiefase voor de aanleg van de ondergrondse 150 kV verbinding tussen Haps en Boxmeer. 

150 kV Lutterade – Maasbracht

Uitvoering omgevingsmanagement in de ontwerp – en realisatiefase voor de aanleg van de ondergrondse 150 kV verbinding tussen Lutterade en Graetheide.

Tender Ijsselmondse Knoop

Verantwoordelijk voor de uitwerking van de aanpak van omgevingsmanagement en het verkeersmanagement in opdracht van Mourik Infra.

Tender Groot Onderhoud N3

Verantwoordelijk voor de uitwerking van het omgevingsmanagement en de conditionering voor de Best Value tender N3 in opdracht van Heijmans.  

Tender Randweg Boekel

Verantwoordelijk voor de uitwerking van het omgevingsmanagement en de conditionering voor de tender randweg Boekel in opdracht van Ballast Nedam.  

Verbreding A1 Bunschoten – Hoevelaken

Verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement en conditionering tijdens de ontwerp- en realisatiefase. Het project is onder Best Value uitgevoerd waarbij omgevingsmanagement een sleutelrol betrof.

GVO West Nederland Zuid 2019

Omgevings


GVO West Nederland Zuid 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore.