Van den HOEK Infra & Energie

Bij Van den Hoek Infra & Energie zijn wij gepassioneerd over het uitvoeren van omgevingsmanagement en de conditionering in multidisciplinaire projecten in de infrastructuur- en energiesector. Onze expertise ligt in het geven van advies en uitvoering van omgevingsmanagement en conditionering, waar wij ons in onderscheiden van andere bedrijven. 

Onze aanpak is gericht op:

  • Het verzorgen van het omgevingsmanagement en de conditionering in alle fasen van het project
  • Betrokkenheid en voorspelbaarheid
  • Het maken van verbinding tussen het project en de buitenwereld
  • Het samenbrengen van omgevingsmanagement en techniek
  • Het identificeren en aanpakken van risico’s
  • Inzicht in en aanpak van omgevings- en conditionerings risico’s
  • Het bijdragen aan de realisatie van het project
  • Het creëren van win-win situaties
  • Het maken van impact

Wij werken voor initiatiefnemers, ingenieursbureaus en aannemers in de infrastructuur- en energiesector en bieden onze diensten aan in de initiële fase, planfase, tenderfase, ontwerpfase en realisatiefase van een project.

Kies voor Van den Hoek Infra & Energie en ervaar de voordelen van professioneel en ervaren omgevingsmanagement en conditionering voor uw project. 

Neem vandaag nog contact met ons op om uw project in goede banen te leiden.

Onze klanten

Bij Van den Hoek Infra & Energie hebben wij ruime ervaring in het uitvoeren van omgevingsmanagement en de conditionering voor initiatiefnemers, netbeheerders en aannemers in alle fasen van projecten. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw project succesvol verloopt, vanaf de initiatiefase tot de realisatie.

Vanaf de initiatiefase streven wij ernaar om de risico’s voor het project te beperken en te beheersen vanuit de omgeving en de conditionering. Dit zorgt voor een solide basis voor de volgende fases van het project.

In de tenderfase, ontwerpfase en realisatiefase richten wij ons op het primaire proces, de realisatie. Hierdoor kan uw project zonder verrassingen worden gerealiseerd met een minimale hinderbeleving. Of het nu gaat om verkeershinder, bereikbaarheid of geluidshinder, wij zorgen ervoor dat deze zaken beheersbaar blijven voor zowel initiatiefnemer als aannemer.

Kies voor Van den Hoek Infra & Energie en ervaar de voordelen van professioneel en ervaren omgevingsmanagement en conditionering voor uw project. Neem contact met ons op om uw project in goede banen te leiden.